Om os

Et rådgivende ingeniørfirma med over 45 års erfaring

Om os

Et rådgivende ingeniørfirma med over 45 års erfaring

Hvem er vi?

Firmaet blev grundlagt i 1977 af Klaus Nielsen, som opbyggede firmaet med ambitioner om at forbedre, optimere og videreudvikle inden for det ingeniør rådgivende felt. Vores grundlæggende værdier har fra start været at tilse vores kunders behov, at være konkurrencedygtige og arbejde med en grundighed under afklaring, planlægning, realisering og afslutning af projekter. Dette er ambitioner og værdier vi stolt fortsat bygger videre på den dag i dag.

Vision

Vores vision er at være vores kunders og samarbejdspartneres foretrukne rådgivende ingeniørfirma til fælles fordel

Mission

Vi stræber efter at sikre at vores kunder opnår det bedst mulige byggeri inden for rammerne. Vi prioriterer derfor en velfunderet faglig sparring og koordinering med vores samarbejdspartnere, som i fællesskab sikrer en effektiv projekterings- og byggeproces.

Vores kompetencer

Vi rådgiver indenfor alle fagområder i moderne byggeri, og sætter særligt fokus på bæredygtighed, optimering og værdiskabelse. Vi er kendt for at levere ydelser af høj kvalitet i kraft af vores medarbejderes høje faglige niveau og løsningsorienterede tilgang til arbejdsprocesserne i alle projekttyper.

For at kunne levere rådgivning på højeste niveau, er vores kompetencer i konstant udvikling. Denne udvikling sker gennem den faglige og tværfaglige vidensdeling, vi arbejder med i vores projekter, og sikrer udnyttelsen af den nyeste tilgængelige teknologi.

Vil du høre mere? Læs om de rådgivningsydelser vi tilbyder.

Medarbejderkultur

Hos Klaus Nielsen AS bryster os med at være kendt på vores medarbejderes høje faglige niveau og gode samarbejdsevner. Vi ser vores medarbejdere som værende vores vigtigste aktiv, og støtter deres trivsel og udvikling.

Vi arbejder med en flad struktur på tværs i både store og små sager, og mellem ledelse og medarbejdere, hvilket giver mulighed for den enkelte at have indflydelse på dagligdagen. Denne arbejdskultur giver os en hverdag, hvor vi kan pleje de gode relationer, både fagligt og socialt. Det skaber god trivsel blandt vores medarbejdere og gode løsninger i vores arbejde. Med en blanding af både nyuddannede og mere erfarne kollegaer, prøver vi at skabe et arbejdsmiljø med diversitet, hvor innovative, faglige og sociale kompetencer kan florerer.

Karriere

Vi er altid på udkig efter nye talenter, så uanset om du er på udkig efter et praktikophold, er nyuddannet eller har flere års erfaring med ingeniørrådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder hos os.