Klaus Nielsen Rådgivende ingeniørfirma FRI AS har mere end 40 års erfaring med teknisk rådgivning inden for byggeri.
Gennem årene har vi rådgivet staten, kommuner, erhvervsliv samt private i forbindelse med både korte og længerevarende byggeprojekter.

Vi er kendt for vores samarbejdsdygtige medarbejdere, et meget højt fagligt niveau og en løsningsorienteret tilgang til arbejdsprocesserne i alle typer af byggeri. Firmaets daglige drift er derfor bygget op omkring en veluddannet medarbejderstab, hvis kompetencer dækker alle fagområder inden for byggeriet.

Klaus Nielsen AS kan tilbyde rådgivning – hvor behov, udfordringer og mulige løsninger bliver afklaret i et tæt samarbejde med kunden og de involverede samarbejdspartnere.

Vores ekspertise dækker alle områder inden for byggeri: Bygnings-undersøgelser, projektering, byggeledelse samt tilsyn af konstruktioner og tekniske installationer og vi kan tilbyde fagligt bredspektret og samtidig højt specialiseret viden i arbejdet med både nybyggeri, renovering og restaurering.
Læs mere om vores faglige fokus…

Vi føler stor ansvarlighed over for alle kunders behov og fokuserer på at være både konkurrencedygtige og grundige i arbejdet med at afklare, planlægge, realisere og afslutte et byggeprojekt.

Vi beskæftiger 16-18 medarbejdere og dertil kommer et varierende antal eksterne medarbejdere.

I firmaet har vi en flad struktur og arbejder på tværs i både store og små sager. Medarbejderne inddrager i høj grad hinandens kompetencer, råd og faglige vurderinger i arbejdet med at analysere og udarbejde løsninger til et fagligt bredt rådgivningsfelt. Denne arbejdskultur har givet os en hverdag, hvor vi plejer de gode relationer – fagligt som socialt – og det skaber god trivsel blandt medarbejderne og gode løsninger i vores arbejde.
Læs om vores historie…

1. spadestik og rejsegilde på Munkebjerg Park i Odense

Posted on 2 marts, 2020 by Rita Sterregård

1. spadestik og rejsegilde på Munkebjerg Park med 247 nye ungdoms- og seniorboliger samt stort fitnesscenter. Tillykke til Barfoed Group

Read More

To nye medarbejdere

Posted on 17 februar, 2020 by Rita Sterregård

Først et stort tillykke til vores elev Camilla, der er blevet færdig med sin uddannelse som stærkstrømsingeniør. Vi er i

Read More

Vi søger en digital projektleder på deltid

Posted on 7 februar, 2020 by Rita Sterregård

Digital projektleder Deltidsstilling Vi søger en dygtig Digital Projektleder til Klaus Nielsen AS i Nivå. Har du erfaring med alle

Read More
Line Roikjær

Vi har fundet vores vvs ingeniør

Posted on 20 november, 2019 by Rita Sterregård

KNAS´ vvs afdeling er blevet beriget med Line Roikjær, der har 5 år med i bagagen som civilingeniør. Line skal

Read More

Vi søger en vvs- og ventilationsingeniør til vores kontor i Nivå

Posted on 28 juni, 2019 by Rita Sterregård

Skal du være vores nye kollega? Vi søger en dygtig vvs- og ventilationsingeniør med 3-6 års erfaring. Læs mere om

Read More

Opstarten på stort spændende projekt i Odense

Posted on 26 oktober, 2018 by Rita Sterregård

Kun 3 km fra Odense centrum ligger Munkebjergvænget. Et byggeprojekt med opførelsen af 145 nye familie- og senior boliger i

Read More