Karriere

Et rådgivende ingeniørfirma med over 45 års erfaring

Karriere

Et rådgivende ingeniørfirma med over 45 års erfaring

Karrieremuligheder

En karriere hos Klaus Nielsen AS kan tage mange retninger alt efter dine ambitioner og kompetencer. Vi arbejder under en flad struktur, hvilket betyder at du kan sætte dit eget præg på hverdagen. På kontoret har vi en afslappet og uformel omgangstone, og vi vægter et højt fagligt niveau og det sociale sammenværd.

Hos os vil du opleve en ambitiøs arbejdsplads, hvor der arbejdes med mange interessante projekter, og hvor der er fokus på værdiskabende samarbejde. Vi tilbyder et lærerigt miljø, hvor der er gode udviklingsmuligheder og højt til loftet. Lyder det som noget for dig?

Læs mere om vores jobåbninger nedenfor.

Virksomhedsværdier

Med grundighed og ordentlighed skaber vi bygbarhed er både vores slogan og de værdier vi bringer ud til vores projekter i kraft af vores medarbejdere og deres samarbejdsvilje, engagement og professionelle tilgang.

Nyuddannede

Har du vilje, gå-på-mod og er du drevet af ambition? Så er du måske det næste talent til at slutte sig til vores virksomhed.

For nyuddannede ingeniører kan vi tilbyde en dynamisk arbejdsplads, hvor du, alt efter dine kompetencer og ambitioner, selv sætter grænsen for din udvikling. Vi forventer stor selvstændighed, men i et miljø, hvor der altid er plads til at kunne drage på erfaring og rådgivning fra sine kollegaer.

Praktik

Er praktik en del af din uddannelse? Så tøv ikke med at tage kontakt til os, vi er meget interesseret i at starte en dialog om, hvordan dit praktikophold kan forløbe hos os.

Du kan forvente en praktikplads fuld af udfordringer, samt samarbejde med involverede medarbejdere på en arbejdsplads, der rådgiver med kerneværdierne: ordentlighed, grundighed og bygbar. Trods vores lille størrelse er vi konkurrencedygtige, hvilket betyder at vi arbejder med store og spændende byggeprojekter.

En praktikperiode hos Klaus Nielsen Rådgivende ingeniører vil derfor byde på fagligt samt personligt udfordrende opgaver, tilrettelagt med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Jobopslag

Vi søger og ansætter løbende inden for alle arbejdsområder, men vi er altid interesserede i at modtage ansøgninger fra ambitiøse, kvalificerede medarbejdere, både erfarne rådgivere, nyuddannede og praktikanter. Vi tilbyder en arbejdsplads i udvikling, hvor der er plads til dine ambitioner og trivsel i et stærkt fagligt og socialt arbejdsmiljø. 

Nedenfor finder du vores ledige stillinger.

VVS, Ventilation og Indeklima

Erfaren og fagligt stærk VVS-ingeniør søges

Konstruktioner

Vi søger en dygtig konstruktionsingeniør

Fandt du ikke et jobopslag, der matchede dine kompetencer? 
Så kan du altid sende en uopfordret ansøgning og/eller kontakte os direkte.