Vallø Strandpark

Tidligere drengehjem transformeret til nye boliger

Vallø Strandpark

Tidligere drengehjem transformeret til nye boliger

Nybyggeri med fantastisk udsigt ud over vandet

Vallø Strandpark i Strøby Egede er 20 nye boliger og indretning af 9 boliger i det tidligere drengehjem. Blokkene med de nye boliger er opført med facader i HIBE betonelementer, der uden synlige element samlinger, giver æstetisk frihed, tætte, sunde og energieffektive boliger.

Klaus Nielsen AS har udført ingeniørprojekteringen for alle fag i totalentreprise og boligerne er opført efter bygningsreglementet 2010.

Fotos:

Peter Bølling-Ladegaard

FAKTA

Beliggenhed

Kystparken i Strøby Egede, Stevns

Areal

3045 m2

Byggeår

2011 – 2012

Status

Afsluttet

Entreprisesum

30 mio. kr. ekskl. moms

Entrepriseform

N/A

Bygherre

Boligselskabet Domea
Karsten Pedersen

Entreprenør

O. Adsbøll & Sønner

Arkitekt

Insitu Arkitekter

Ingeniør

Klaus Nielsen Rådgivende Ingeniører AS