Mørdruphuse og lejligheder

Eksklusive og moderne rækkehuse i hjertet af Espergærde

Mørdruphuse og lejligheder

Eksklusive og moderne rækkehuse i hjertet af Espergærde

Familie- og ældrevenlige boliger med et moderne og eksklusivt udtryk

I hjertet af Espergærde med flot udsigt til kirke og smukke grønne omgivelser har vi været rådgiver på opførelsen af 15 eksklusive og moderne rækkehuse. De arkitekttegnede boliger i grå tegl, med facadedetaljer i træ, giver husene et flot stilrent og karaktérfuldt udtryk. Husene består af seks rækkehuse i to plan og ni sammenhængende et-planshuse. Den samlede bebyggelse fremstår eksklusiv, homogen og moderne – med tydelig respekt for områdets øvrige karakter og beliggenheden nær eksisterende villakvarterer og de smukke grønne arealer omkring kirken.

Mørdruplejlighederne fordeler sig på fire enkeltstående punkthuse med hvidpudsede facader, zinktage og mahognivinduer. Husene er roterede i forhold til hinanden og udnytter dermed grunden optimalt og giver alle den bedst mulige udsigt fra boligerne. Mange lejligheder har overdækkede altaner med lys og luft – og udsigt ud over de grønne parklignende oaser omkring og imellem punkthusene. Desuden vil tre af husene rumme erhverv med lægepraksis, dyrlæge, køreskole og ejendomsmægler – alt sammen med til at skabe tryghed og liv i området.

Klaus Nielsen AS har været ingeniørrådgiver på alle konstruktioner, VVS og ventilation på rækkehuse og lejligheder samt el i lejlighederne.

Fotos:

Lars Krog Hansen og Anker Hansen

FAKTA

Beliggenhed

Espergærde

Areal

5550 m2
52

Byggeår

Rækkehuse: September 2018 – Oktober 2019, Lejligheder: Maj 2019 – Oktober 2020

Status

Afsluttet

Entreprisesum

85 mio. kr. ekskl. moms

Entrepriseform

Hovedentreprise (rækkehuse) og totalentreprise (lejigheder)

Bygherre

KP Development
Hjalte Kjems
+45 60 40 44 00

Entreprenør

KP Huse og Anker Hansen & Co.

Arkitekt

Lars Krog Hansen

Ingeniør

Klaus Nielsen Rådgivende Ingeniører AS