Blegdamsvej

Renovering af erhvervsbygning inkl. tilbygning samt dagligvarebutik

Blegdamsvej

Renovering af erhvervsbygning inkl. tilbygning samt dagligvarebutik

Nyt stort erhvervsprojekt ved Trianglen

Projektet er beliggende på Blegdamsvej 124 og omfatter en totalrenovering af forhus, mellembygning og baghus med forbindelse til Ryesgade 113 samt tilbygning mellem eksisterende bygninger. Ejendommene består samlet af 6.200 m2 erhvervsbyggeri, som fordeler sig på 4.800 m2 kontorer og 1.400 m2 dagligvarebutik.

Klaus Nielsen AS har bidraget med en fuldstændig udskiftning af alle tekniske installationer i byggestil inspireret af ”New Yorker look”, betydende synlige installationer overalt, i harmoni med rå beton bjælker og højloftede rum. Koordineringen af de tekniske installationer har været i fokus for at sikre maksimal frihøjde og optimalt brug af pladsen.

Udformningen af installationerne er udført efter et gennemgående princip for opnåelse af samhørighed i en ejendomsmasse bestående af 3 relativt forskelligartede bygningsudtryk.

Områderne til dagligvarebutikken er udført med udgangspunkt i Netto´s standard koncept for deres seneste designserie, med tilpasning efter de konkrete bygningsmæssige forhold, således at der opnås maksimalt salgsområde og lagerforhold i de givne rammer.

Udvendigt er fællesområder udvidet ved etablering af flere tagterrasser med indbydende rekreative opholdsarealer for ejendommenes brugere.

Klaus Nielsen AS har været ingeniørrådgiver på alle tekniske installationer som EL, CTS, kloak, VVS, ventilation og BSim.

Fotos:

Domus Arkitekter

FAKTA

Beliggenhed

Blegdamsvej 124 og Ryesgade 113, København Ø

Areal

6200 m2

Byggeår

Januar 2020 – August 2021

Status

Afsluttet

Entreprisesum

55 mio. kr. ekskl. moms

Entrepriseform

Totalentreprise

Bygherre

Oskar Group

Entreprenør

Jönsson A/S

Arkitekt

Domus Arkitekter

Ingeniør

Klaus Nielsen Rådgivende Ingeniører AS