Der blev afholdt fælles besigtigelse under tilbudsfasen med flere interesserede bydende.

Modernisering af rehabiliteringscenter i Brønshøj-Husum: En omfattende renovering

I samarbejde med Klaus Nielsen AS og MOLE Arkitekter sætter Københavns Kommune gang i en ambitiøs renovering af Bystævneparken i Brønshøj-Husum-området. Projektet, der omfatter istandsættelsen af et rehabiliteringscenter med 94 boliger samt tilhørende kontorer og fællesfaciliteter, er en del af en større helhedsplan for området.

De eksisterende strukturer omkring rehabiliteringscenteret ved nr. 17-18 i den nordlige del af Bystævneparken, vil opleve en omfattende renovering. Det omfatter at tre af de lave bygninger, der strækker sig op til første sal, samt et højhus på syv etager, vil blive genopbygget for at rumme de nye faciliteter. Planen inkluderer 94 boliger fordelt på flere etager samt etableringen af adskillige kontorer, opholdsstuer og fælleskøkkener.

En central del af renoveringen er udskiftningen af alle facader, der vil give bygningerne et moderne og tidssvarende udseende. Derudover vil den højeste af bygningerne blive udstyret med store sydvendte altaner, der vil tilbyde beboerne en ubrudt udsigt over det omkringliggende landskab. Som et ekstra grønt præg vil der blive etableret en stor tagterrasse mellem de lave bygninger, som vil blive omgivet af frodige grønne tage.

 De sydvendte altaner på den højeste bygning i rehabiliteringscenteret.

Den omfattende modernisering inkluderer også en betydelig opgradering af alle installationer for at imødekomme behovene i de nye faciliteter. Projektet er en del af den igangværende Københavns Ejendomme rammeaftale og forventes at have en betydelig indvirkning på området. Med en investering på et trecifret millionbeløb forventes byggeriet at være en milepæl for udviklingen af Brønshøj-Husum-området.

PQ-fasen er overstået, og de bydende hovedentreprenører forventes at indgive deres tilbud i foråret 2024. Der blev afholdt fælles besigtigelse under tilbudsfasen med flere interesserede bydende.

 

Hold øje med opdateringen på vores hjemmeside, for mere information om projektet og dets fremskridt. For at se lignende projekter vi har deltaget i, klik her.

Skal andre have glæde af at læse indholdet?