Siloutte af byggeplads

Klaus Nielsen AS underskriver strategisk partnerskab

FA09 og Boligforeningen Vibo har fundet deres rådgivningshold, der skal hjælpe dem til en lang række ambitiøse byggeprojekter i de kommende år. Disse partnerskaber, som er en del af en fælles rammeaftale, vil omfatte totalrådgivning ved nybyggeri, udarbejdelse af helhedsplaner samt gennemførelse af større og komplekse renoveringsprojekter.

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre at vi i begyndelsen af året kunne underskrive denne rammeaftale i samarbejde med MOLE arkitekter.

De seks vindende rådgivningshold, der har sikret sig pladsen i rammeaftalen for totalrådgivningen, kan se frem til en række spændende opgaver fra både Vibo og FA09’s omfattende byggeprojekter fra og med den 1. januar 2024. Vinderne inkludere derudover JJW Arkitekter, Nordic Office of Architecture, Pålsson Arkitekter samt Paludan & Ramsager Arkitekt firma og Torkil Laursen A/S.

Byggechef i boligforeningen Vibo, Klaus Freddi Juelshøj påpeger at rammeaftalen vil spare både på tid og ressourcer i forbindelse med udvælgelsen af rådgivere til de kommende byggesager. Der er tillid til, at det etablerede partnerskab vil kunne effektivisere processen og frigøre ressourcer til andre vigtige opgaver.

Rammeaftalen er indgået for en periode på op til fire år, med mulighed for to års forlængelse.

Skal andre have glæde af at læse indholdet?