Når en ny bygning skal opføres, kræver det både overblik og detaljeret viden om alle byggeriets delfaser.

Klaus Nielsen AS har omfattende viden og tværfaglige kompetencer til at rådgive om både de indledende undersøgelser af en byggegrund, planlægning, projektering og til byggeledelse igennem hele byggeprocessen.

Vi lægger vægt på et godt sparringsforløb med arkitekterne, hvor vi kan bidrage med tekniske løsningforslag til både konstruktioner og installationer. Det er mere end nogensinde aktuelt med et godt tværfagligt samarbejde mellem ingeniører, arkitekter og entreprenører – således at et byggeri sikres helhedsorienterede løsninger mht. funktionalitet, konstruktion og æstetik.

HIBE højisolerede betonelementer
I 2010 udviklede Klaus Nielsen AS en helt ny type højisolerende betonelement. Med udgangspunkt i vores omfattende viden om betonkonstruktioner, indeklima og energieffektivisering  – var målet at designe en betonkonstruktion, som kunne optimere alle dele af en byggeproces og samtidig give arkitekter nye æstetiske muligheder.
Det er resulteret i HIBE højisolerede betonelementer AS, der er vores innovative udviklingsselskab inden for bæredygtigt nybyggeri og facaderenoveringer.

Nybyggeri skal belaste miljøet mindst muligt og skal sikre os sunde, tætte og solide bygninger at bo og arbejde i. Klaus Nielsen AS kan tilbyde meget specialiseret viden og rådgivning om lavenergi. Vi bygger super energieffektive huse og boliger, i den energiklasse du ønsker!