Vi har rådgivet erhvervsbyggeri i mere end 40 år, og vi har derfor den faglige bredde og erfaringsmæssige dybde, til at løse både teknisk komplicerede opgaver og store krævende projekter indenfor de fleste discipliner i byggeriet.

Men man kan ikke være ekspert på alt og vi har derfor helt bevidst valgt at fokusere på nogle overordnet områder, hvor vi samtidig har meget kompetente medarbejdere siddende med ekspert kompetencer i bygningsrenovering og restaurering, samt lavenergi og nybyggeri.

PARKEN, ØSTERBRO
I perioden 1990-1992 blev det gamle Københavns Idrætsanlæg udvidet og omdannet til et moderne stadion for sportsbegivenheder og koncerter med plads til 41.000 tilskuer.
Udover ombygningen af sportsanlægget blev der bygget tre hjørnekontorhuse i otte etager, et bowlingcenter, motionscenter og en cafe. Klaus Nielsen AS har været totalrådgiver på projektet, læs mere om det her.

KANONHUSET, KØBENHAVN
Kanonhuset er opført af og til Entasis Arkitekter, som har skabt en tegnestue, der har karakter af et værksted med materialer som beton, røde tegl og egetræsplanker. Huset er ikke overvældende markant, men fletter ind i kvarterets tætte byplan. Til gengæld skiller det sig ud i detaljen med dets jævne orangerøde mursten og et fladt tag, som giver huset en ensartet karakter.
For opførelsen vandt Entasis Arkitekter årets Store Arne i 2017, som tildeles såvel udførte værker som initiativer, der har løftet arkitekturen i Storkøbenhavn. Udover eget kontor indeholder bygningen boliger og erhverv. Klaus Nielsen AS har været ingeniørrådgiver på projektet, du kan læse mere om det her.