KHS Arkitekter

Fælleshus i Ishøj

Ishøj boligselskab afd. 27/51 har igennem længere tid arbejdet for, at få lavet en tilbygning til eksisterende Fælleshus opført i 2007-2008. Fælleshuset bliver flittigt benyttet og er blevet et samlingspunkt i bebyggelsen, herunder fælles aktiviteter, cafefunktion, møder og interessegrupper samt mulighed for private fester. Da der i længere tid har været fuld udnyttelse af fælleshuset, samtidigt med at man er blevet nødt til at afvise beboer arrangementer pga. pladsmangel, har det derfor været et ønske at få lavet en tilbygning til det eksisterende fælleshus. Tilbygningen på 150 m2 i et og to etager placeres ved gavl på eksisterende fælleshus, ud mod Ishøj Søvej, og indeholder fælleslokale, anretter køkken, depot, handicaptoilet, toilet med tilhørende forrum, vindfang og foyer. 1 salen er indrettet med 2 mødelokaler samt arkiv/depot.

Klaus Nielsen AS forestår ingeniørrådgivningen inden for alle fag som underrådgiver for Karl Henning Sørensen Arkitekter.

KHS Arkitekter
Illustrationer af Karl Henning Sørensen Arkitekter.